31 år gammel Honda CRX har kun kørt 17 km

Det vil næsten være en skam at køre flere kilometer på speedometeret, men nu kan denne 'fabriksnye', 31 år gamle Honda CRX blive din.

Det vil næsten være en skam at køre flere kilometer på speedometeret, men nu kan denne ‘fabriksnye’, 31 år gamle Honda CRX blive din.

Fra tid til anden dukker der en bil, som på grund af sit kilometertal, er interessant. Det kan være dem der har kørt virkelig langt. Eller som her hvor der næsten ingen kilometer er tilbagelagt – overhovedet.

Havde den være dansk indregisteret, kunne denne Honda CRX stadig betragtes som en ny bil. Altså hvis den ikke var 31 år gammel. For herhjemme er en bil op til 2.000 kilometer eller det fjerde år.LÆS OGSÅ: Randalls Honda CRX har kørt 1,6 millioner kilometer med samme kobling

Bilen her har kørt rundt i Portugal fra ny. Eller kørt rundt og kørt rundt. Den har stået i Portugal siden 1990. Der er fabriksnye biler på museer der har kørt mere end det. Ifølge Garagisti blev bilen købt hos en forhandler i hovedstaden Lissabon. Kun for at blive kørt de 17 kilometer hjem i køberens garage.

Det vil næsten være en skam at køre flere kilometer på speedometeret, men nu kan denne 'fabriksnye', 31 år gamle Honda CRX blive din.

Her stod bilen på fire opklodsningsbukke indtil fornylig. Samme Garagisti skriver, at den olie, Honda-fabrikken fyldte på motoren, stadig er i bilen. Alle originale købspaprier, manualer og en servicebog (formentlig uden ét eneste stempel) følger med bilen.

Hvis den er til salg, så er der ikke nævnt noget om prisen. Desværre.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne

Det vil næsten være en skam at køre flere kilometer på speedometeret, men nu kan denne 'fabriksnye', 31 år gamle Honda CRX blive din.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk