Lokalpolitiker kæmper for streetracerne: “Hvorfor kan vi ikke give dem en bane?”

Arkivfoto fra Presse-fotos.dk

Striben-folket fra Næstved er jaget vildt og har været det i mange år. Men nu forsøger lokale politikere at imødekomme streetracerne med løsninger.

Flere fotos hos www.presse-fotos.dk

Claes Eiken er konservativ politiker fra Næstved, og han er nu gået ind i kampen for at få skabt et permanent sted til kommunens mange unge med hang til fart og fede biler.

Hans opslag på Facebook er allerede delt over 200 gange på få timer.Her får du et uddrag fra Claes Eikens Facebook-opslag:

Skal Næstved lægge jord og asfalt til “gaderace”?
“Næstveds industriområder har i mange år lagt asfalt til bilentusiaster der nyder at vise deres biler frem, sparke dæk og konkurrere i hvem der er hurtigst.

Desværre foregår denne hobby på offentlig vej, til gene for nogle naboer og til fare for udefrakommende. Samtidig med de er jaget vildt så snart af politiet så snart det rygtes at de samles.

Derfor mener jeg vi skal imødekomme denne hobby med dialog og løsninger frem for kun at forbyde og bekæmpe.

Fodbold entusiaster har deres plæner, skytter deres skydebaner, motocross kørere deres jordbaner.

Hvorfor kan man så ikke også have en bane til bilentusiaster?

Biler, hestekræfter og fart er en hobby for mange, især unge, som ligger liv og sjæl i deres biler og bruger hver en vågen time på den. Et projekt som Striben-Legal Projektet / Striben-Legal er et godt eksempel på dette.”

Klik HER for at se hele opslaget!

Opslaget er skrevet i forlængelse af kommunens invitation til streetracerne, hvor de kan komme og fortælle nærmere om deres tanker for fremtiden. Det kan du læse mere om HER!Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk