Reklame:

Lewis Hamilton får kæmpe bøde

Kun meget lidt er gået den syvdobbelte verdensmesters vej denne sæson. Og efter weekendens Formel 1-løb i Qatar gik det igen galt for Lewis Hamilton.

Der har ikke stået Lewis Hamilton på ret meget af 2023-sæsonen i Formel 1. Bare fem podieplaceringer er det blevet til for briten, der ellers er vant til at stå allerøverst på skamlen.

Og nu går endnu mindre Hamiltons vej. Efter Qatars grand prix, hvor Lewis Hamilton kørte sig selv af banen, og nær havde taget holdkammeraten George Russell med i faldet, har FIA tildelt ham en straf.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den internationale international motorsportorganisation har nemlig kigget nærmere på Hamiltons opførsel efter uheldet.

Den syvdobbelte verdensmester brød flere sikkerhedsregler, da han gik langs banen, mens der stadig var racerbiler ude på asfalten.

LÆS OGSÅ: Henrik købte Nicklas Bendtners konfiskerede Porsche 

Hamiltons opførelse bragte både ham selv og andre i fare, vurderede FIA efterfølgende. Og det koster ham nu dyrt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ikke bare får Mercedes-manden sin første irettesættelse i 2023-sæsonen. Han skal også betale 50.000 pund svarende til 431.000 kr. for sin opførsel.

Halvdelen af bøden er dog gjort betinget. Men gør Hamilton noget lignende i de resterende løb af 2023-sæsonen, falder hammeren.

Omvendt bør 50.000 britiske pund være peanuts for den syvdobbelte VM-vinder. For selvom det er ved at være længe siden, han har vundet noget i Formel 1, er han stadig blandt sportens bedst betalte. Og langt foran eksempelvis Kevin Magnussen – læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?