Lamborghini beslaglagt – influencer havde 199 ubetalte bøder

199 har den russiske blogger Nastya Ivleeva overtrådt færdselsloven, 199 gange undlod hun at betale bøden. Det har nu fået kedelige konsekvenser.


Det fortæller hun selv om i et instagram-opslag, som hun har delt med sine 18.7 millioner følgere på det sociale medie. Opslaget har fået det lokale medie Life til at grave lidt mere i sagen. Og det viser sig, at den russiske blogger har samlet alle forseelserne på de første tre måneder af 2021.

Det er 66 trafikforseelser om måneden. Hvor meget bøderne løber op i, melder historien ikke noget om. Men i Rusland er bloggerens Lamborghini cirka 20 millioner rubler værd. Det svarer til 1,6 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Politiet havde dog ikke den hundedyre italiener til opbevaring længe. LadBible skriver, at det nemlig allerede er lykkedes, influenceren at få bragt sine mange mellemværner med ordensmagten i orden.

– Det er første gang i mit liv, at nogen trækker væk med min bil. Min Lambo. Nu venter jeg bare på, at jeg kan betale bøderne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ifølge Life har Ivleeva fået bøder for alt lige fra ulovlige parkeringer til for høj hastighed og kørsel over spærreflader.

Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk