Kontoret som alle mænd drømmer om

Kontoret som alle mænd drømmer om

Der er mange ting man ikke kan få som ung dreng, så når man bliver en voksen man og der er mulighed for at udleve sine drømme, gør man det også så vidt man får muligheden for det. For den indre dreng der elsker biler og høj fart kan det være kedeligt at sidde på et traditionelt kontor omringet af kedelige hvide vægge. Så hvis du er herre over dit eget hjemmekontor og hvordan det skal se ud, så læs med her for at gøre det til enhver drengs drøm.

Når man er på arbejde, så gælder det om at arbejde så produktivt som muligt. Uden arbejde bliver det svært at tjene ind til føden og huslejen. Men hvis man arbejder hjemmefra, så er der ikke der kan stoppe dig i at have det lidt sjovt samtidig – så længe du leverer resultaterne som din chef vil have. Så i stedet for at gå med en traditionel sort kontorstol og male væggene hvide, kan du gøre kontoret endnu sjovere.

Drøn-hurtigt udførelse

Aj-produkter har et stort udvalg af kontormøbler til at indrette dit kontor som du vil have det. Det vigtigste først: et godt skrivebord er naturligvis nødvendigt, så du kan sidde og arbejder i mange timer ad gangen uden at blive træt. Det samme gælder kontorstolen. Men selvom møblerne skal være ergonomisk konstruerede for at øge produktiviteten, så betyder det ikke at de ikke kan være farverige eller dekoreres med et biltema.

Hvorfor ikke gå all-out og hænge plakater op af dine drømmebiler på væggen? For drengeagtigt? Nej da – det er blot motivation til at arbejde hårdere, så du en dag kan køre i drømmebilen. Det din egen fantasi der sætter grænser for hvordan dit drømmekontor kan se ud. Hvis man er til gaming-tasturer og mus med lys i, så hvorfor ikke investere i dem hvis det gør dig mere produktiv?

Professionelt mødelokale

Dit eget hjemmekontor kan indrettes præcis du ønsker det, når det alligevel ikke er andre der kommer til at se det end dig selv. Men når det kommer til mødelokaler, hvor du holder møder med kolleger, partnere og gæster, så er det vigtigt at det fremstår professionelt, der ikke hænger plakater på væggene og der ikke er noget der tyder på at det er en ung drengs værelse.

I mødelokalet er det også vigtigt at have styr på udstyret, uanset om det er et lokale i dit eget hjem eller på arbejdspladsen. En whiteboard tavle på hjul er for eksempel uundværlig i et mødelokale, hvor det bliver sparret, snakket idéer og præsenteret strategier. Heldigvis har Aj produkter et udvalg a whiteboard tavler og meget mere til, som kan være vise sig brugbart i et mødelokale og på en arbejdsplads.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk