Reklame:

Kevin Magnussen kommer med nedslående melding

Det er småt med positivt nyt fra Haas-garagen. Og nu sætter Kevin Magnussen ord på, at holdet egentlig ‘bare’ venter på bedre tider.

Haas knokler i denne sæson i den helt tunge ende af Formel 1-feltet. Og for Kevin Magnussen står den ‘på ren overlevelse’.

Det fortæller den danske Formel 1-kører i et interview med motorsport.com.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Modsat de øvrige hold i feltet har Haas nemlig holdt fast i et designkoncept på racerne, som ikke ligner Red Bulls. Noget som også Ferrari lagde ud med i begyndelsen af året.

Men modsat holdet fra Maranello har Haas ikke skiftet taktik endnu. Det sker først i forbindelse med grand prixet i Austin, Texas.

LÆS OGSÅ: EU klar med nyt forbud – rammer brugte bildæk

Et løb der forsat ligger en lille måneds tid ude i fremtiden. At Haas-bilerne stadig venter på opgraderinger betyder dog ikke, at placeringer i bunden af feltet er godt nok for Magnussen og holdkammeraten Nico Hulkenberg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Heller ikke når de lige om lidt skal køre i Qatar.

– Der er altid en grund til at gøre vores bedste, og det kommer vi også til at gøre i Qatar. Jeg har aldrig kørt banen dernede før, men det er en meget hurtig bane med lange, hurtige sving. Det er ikke rigtig vores slags bane, lyder det fra danskeren.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?