Reklame:

Kan du se, hvad denne 12 år gamle SUV ikke er?

Ejeren har brugt en formue både i tid og penge på at bygge bilen om.

Spørgsmålet er så, om nogen nogensinde lægger mærke til det. For det er ikke lige til at se, hvis man ikke ved det. Altså at denne Lexus GX 460 ikke er, hvad den giver sig ud for at være.

I det hele taget er det noget af en gang ‘omvendt-land’ der her er tale om. Ejeren har nemlig brugt en formue både i tid og penge på at bygge den 12 år gamle Lexus om… til en Toyota Land Cruiser. Altså en nyere én af slagsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Lyder det som noget for dig? Så kommer vi her med lidt af en forhindring. For du skal helt til USA for at hente den. Eller også skal du få nogen til at fragte den over Atlanten. Om det så er pengene værd, skal vi ikke gøres os til dommere over. På den anden side – bilen er allerede solgt..

Noget andet er, at bilen har tilbagelagt de første 300.000 kilometer. Omvendt har bilens 4,6-liters V8-motor med 305 hestekræfter ikke et bøvlet ry. Det er én Toyta-klump – det kører bare.

Det helt store spørgsmål mangler dog stadig at blive besvaret. Hvorfor i alverden forvandle en Lexus ’tilbage’ til en Toyota? Forklaringen ligger måske mere til højrebenet, end man skulle tro.

Toyota Land Cruiser Prado – som bilen er bygget efter – er nemlig ikke en del af den amerikanske importørs modelprogram. Om det kan retfærdiggøre en pris på 18.250 dollars, svarende til 137.000 danske kroner, som bilen blev solgt for i denne uge… tja?

Reklameblok:
Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?