Reklame:

Johannes’ geniale hævn over dieseltyve i BMW fik 50.000 likes på Facebook

Jagten på nogle dieseltyve gav Johannes Wägerth en idé, som hurtigt fik alle til grine ad dem.

Tyve er noget af det værste, der kan gå på to ben. Og det uanset, hvad de stjæler. En tirsdag morgen fik Johannes Wägerth dog en idé, som nogle dieseltyve nok sent vil glemme.

Det skriver svenske Aftonbladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I ly af natten havde nogle tyve nemlig forsøgt at sælge diesel fra maskiner på den byggeplads, hvor Johannes Wägerth arbejdede.

Takket være ham kom de tog ikke så langt med deres forehavende. I første omgang havde nogle vagter på byggepladsen skræmt tyvene væk.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Vildere end i Danmark – her knuser politiet biler filmet ved ulovlig gaderæs

Faktisk gik det så hurtigt med at komme væk, at tyvene helt glemte at få deres ældre BMW 5 Serie Touring med sig igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Morgenen havde en af Johannes Wägerth kolleger kørt en lastbil ind bag ved bilen, så den ikke rigtig kunne komme nogen steder. Johannes Wägerth fik dog én, synes han selv, bedre idé.

Med nogle betonklodser på hver sin side den gamle BMW, ville den ikke kunne komme videre. Men jo – desværre.

I ly af den næste nat vendte tyvene nemlig tilbage efter deres bil, og det lykkedes dem faktisk at få bilen med igen. I mellemtiden havde folkene på byggepladsen ringet efter politiet.

Reklameblok:


Men ordensmagten havde ifølge Johannes Wägerth ikke tid til at tage sig af sagen. Så tyvene slap væk. Altså med deres egen. Den diesel, de egentlig var kommet efter, måtte de undvære.

– Vagtfirmaet tippede politiet om tyveriet. Men politiet gjorde intet. De havde åbenbart ikke tid. Det er ret almindeligt at få stjålet brændstof i disse dage. Det er trist, siger Johannes Wägerth om sagen.

Hans Facebook-opslag om den indelukkende BMW nåede til gengæld delt vidt og bredt, inden tyvene kom efter bilen igen. Det blev til 50.000 likes og mere end 10.000 delinger på Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210441767589916&set=pb.1515803984.-2207520000.&type=3


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?