Ingen vil eje denne MEGET grønne GT-R


Selvom den har svimlende 850 hestekræfter, bed ingen på, da denne meget grønne Nissan GT-R fornyelig var til salg. Det har noget med prisen at gøre.

Tuning af Nissan R35 GT-R virker nærmest som noget, alle gør. Sådan forholder det sig selvfølgelig ikke i virkeligheden. Men der er virkelig mange ekstremt tunede eksemplarer af den hurtige japaner på vejene.

På Boosted-redaktionen kender vi tilmed til en pæn håndfuld med danske nummerplader. Sådan en er denne meget grønne GT-R ikke lige frem. Altså udstyret med danske nummerplader.

Alligevel har den være pæn dyr at bygge om. Sælger hævder, at der allerede er smidt 70.000 dollars i ombygningen alene. Det svarer til 460.000 danske kroner med den dags aktuelle vekselkurs.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:De penge er blandt andet brugt på et ARP bodykit, en spoiler af gigantiske dimissioner, en helt ny undervogn og så selvfølgelig den skriggrønne farve, som dog ‘kun’ er en folie.

I kabinen finder vi Sparco-skålsæder og et bur. Plus alt det moderne infotainment-grej – og klimaanlæg – man kan ønske sig. Sjovt nok har bilen stadig sine bagsæder. Måske den nuværende ejer bruger bilen dagligt, hvem ved?

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Kan køre på E85
Når det så er sagt, er der ikke rigtig nogle andre, som synes, det er fedt. Heller ikke selvom en CSF-kompressor betyder, at bilen yder voldsomme 850 hestekræfter på E85-brændstof. Eller 700+ hk, hvis du ‘kun’ har mulighed for at hælde oktan 100 i tanken.

Da bilen for nylig var på auktion, løb det højste bud op i 92.000 dollars svarende til 604.000 danske kroner. Men det var altså ikke nok til, at ejeren ville lade nøglerne til bilen skifte hænder.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billeder – og video – af bilen.

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk