Annonce:

Indrømmer at populær bil kan dø – der er ikke plads nok

Volkswagen indrømmer nu, at der ikke er plads til både en Golf og ID.3 i modelprogrammet. I hvert fald ikke i fremtiden.

e-Golf, der var Volkswagens første bud på en helt elektrisk Golf, blev erstattet af ID.3. Og nu kan den cirkel sluttes. Altså måske.

For Volkswagen indrømmer nu, at der ikke er plads til både Golf og ID.3 i mærkets fremtidige modelprogram, der kun vil bestå af elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Der er ikke plads til to eller tre modeller, der taler til den samme kundes behov. Vi er begyndt at arbejde på den helt elektriske Golf.

Vi har konkrete bud på dens udseende. Men vi er også nødt til at se, hvordan markedet udvikler sig, siger Volkswagens øverste tekniske ansvarlige, Kai Grünitz, i et interview med Top Gear.

LÆS OGSÅ: Advarer mod elbilmærker – “Mange vil forsvinde”

Det vil dog ikke betyde, at ID.3-samlebåndet, der også bygger Cupra Born på, vil gå i stå det sekund, Volkswagen igen er klar med en elektrisk Golf.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge Kai Grünitz vil der være en overgangsperiode, hvor de to modeller – egentlig stik imod Volkswagens egne intentioner – bliver bygget sideløbende med hinanden.

Hvor lang den overgangsperiode er, kom den tekniske chef dog ikke ind på. Til gengæld lægger det nu helt fast, at Golf Mk. 8.5, som tyskerne netop har præsenteret for offentligheden, vil være den sidste Golf nogensinde med forbrændingsmotor.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler