Reklame:

Hun kæmper for Schumacher-familiens hemmelighed

Siden Michael Schumacher i 2013 styrtede på ski, har kun meget få uden for familien kendt til Formel 1-stjernes tilstand. Offentligheden får formentlig aldrig noget at vide.

Michael Schumachers kone, Corinna Schumacher, har i snart ti år kæmpet for at holde sin mands tilstand hemmelig. I hvert fald for alle andre end den nærmeste familie. Og sådan bliver det formentlig ved med at være.

LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – 7 biler beslaglagt i nat

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Selv personer som Michael Schumacher havde et tæt forhold til i Formel 1 er blevet afvist i døren, når de ville på sygebesøg. Bl.a. Schumachers tidligere teamchef Eddie Jordan. Og det kan den i dag 74-årig irer godt forstå.

– Det var den mest forfærdelige situation for Michael og Corinna. Det er næsten ti år siden nu.

– Og Corinna har ikke været i stand til at gå til en fest, til en middagsaftale eller noget andet. Hun er som en fange, fordi alle gerne vil tale med hende om Michael, og hun har ikke behov for at blive mindet om det hver evig eneste minut, siger han til The Sun.

Alligevel kender Jordan en smule til Schumachers tilstand. Gennem samtaler med Schumacher-parrets søn, Mick, er der sluppet lidt ud.

Reklameblok:
– Han er der, men så alligevel ikke, har Jordan tidligere sagt i et interview med bettingfirmaet OLBG.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?