Reklame:

Her måtte politiet smide sømmåtte for at stoppe 17-årig dieseltyv

Natten til fredag måtte Nordjyllands Politi ud i en biljagt for at sætte en stopper for nogle dieseltyve.

Natten til fredag så et øjenvidne, at to mænd var godt i gang med at tømme dieseltanken på en parkeret lastbil i Hjallerup. Og så fik Nordjyllands Politi ellers travlt. Til Nordjyske fortæller vagtchefen, at gerningsmændene valgte at tage flugten, da politiet dukkede op.

Det udløste en biljagt, hvor flere patruljer lå i tyvenes bakspejl med blå blink og horn. Det gik dog i første omgang i tyvene på. For de fortsatte.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Politiet advarer bilister: Pas på disse typer

Første da det lykkedes en patrulje at smide en sømmåtte ud på vejen, som tyvene drønede hen over, sluttede jagten. I bilen sad to mænd. Den yngste bare 17-år gammel, den anden 29 år.

For uden gerningsmændene fandt politiet bilen fyldt med dieseldunke som tilsammen indeholdt 130 liter diesel. Begge mænd blev anholdt og sigtet for tyveriet, inden de blev løsladt igen.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?