Har Lamborghini lige vist den sidste Aventador?


Det syder af mystisk på Lamborghinis Twitter-profil, hvor italianerne har smidt en Aventador-silhuet op.

Det har længe været en offentligt hemmelighed, at Aventador’en, som Lamborghini præsenterede helt tilbage i 2010, er pensionsmoden. Og nu tyder noget på, at fabrikken også er klar til at sige farvel til den mægtige V12-tyr.

Men ikke uden et brag af en afskedsfest først. Det er klart. Rygtet vil vide, at den sidste Aventador selvfølgelig bliver den mest potente af sin slags. Helt konkret skulle Lamborghini have fundet yderligere 10 hestekræfter i den 6.5-liters store V12’er. 

Den motor har i forvejen 770 hestekræfter i modellen med tilnavnet SVJ. Eller SuperVeloce Jota. Et navn som fabrikken i øvrigt holder fast, når de sidste Aventador-eksemplarer triller af samlebåndet.

Navnet bliver eftersigende S Jota. Det mener i hvert fald youtuberen Varryx, som i maj fangede en Aventador i forklædning. Den video kan du se lige herunder.

Uanset hvad Lamborghini præsenterer, kan vi godt regne med et brøl af en afsked. Et brøl i stærkt begrænset antal vel at mærke. SVJ’eren kom i 700 eksemplarer, den sidste Aventador kommer formentlig i samme antal. Hvis ikke færre.

Hvad Lamborghini helt præcist hentyder til, løfter fabrikken allerede sløret for onsdag i denne uge.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk