Reklame:

Han har kørt 2 millioner kilometer i sin Toyota Corolla

Den hvide Toyota Corolla er snart 30 år gammel. Men meget tyder på, at der gemmer sig en evighedsmaskine mellem forhjulene. 

Der er slet ingen grund til at købe en ny bil. I hvert fald ikke hvis du som  Graeme Hebley fra New Zealand kører Toyota Corolla E100. Den hvide stationcar fra 1993 har – inden den er fyldt 30 år – rundet de 2 millioner kilometer.

Og ja, siger 72-årige Graeme Hebley, det er selvfølgelig med den samme motor og gearkasse. Hebley er ikke bilens første ejer. Han købte den i 2000, da den havde gået 80.000 kilometer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men fordi Graeme Hebley er så glad for at køre bil, er det siden gået meget stærkt. I hvert fald på triptælleren.

Til Daily Mail fortæller Hebley, at han i snit har kørt 5.000 kilometer om ugen. Og selvom triptælleren nu er trillet forbi 2 millioner kilometer (det skete i marts i år. red.), holder Graeme Hebley fast i, at bilen kører ‘lige så fantastisk som da jeg købte den’.

LÆS OGSÅ: Kontroversiel værkstedskæde har igen million-underskud

Graeme Hebley tror nu mere og mere på, at bilen overlever ham, og det samme gør Corollaens faste mekaniker, John Sherman.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Jeg har set mange biler kører meget langt. Men jeg har aldrig set en bil med så mange kilometer på tælleren, siger mekanikeren til mediet.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?