Reklame:

Hamilton bryder Formel 1-regel igen – Mercedes får absurd lille bøde

Regler er regler – også i Formel 1. Mercedes’ Lewis Hamilton har det bare med ikke at overhale dem.

Han forbyder sig allerede mod reglerne i Formel 1 og det endda på daglig basis. Selvom han egentlig ikke må, render Lewis Hamilton nemlig rundt med en næsepiercing.

Og det er imod smykke-reglementet i Formel 1. Faktisk må ingen af feltets kørere bære smykker i bilerne. Men Lewis Hamilton kører altså på en dispentation, der siger, at han godt må alligevel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men et regelbrud slipper den syvdobbelte verdensmester ikke uden om. Nemlig et han begik i denne uge. Nærmere bestemt under fredagens første træning på Formel 1-banen i Østrig.

Her blev Hamilton taget i at køre for hurtigt gennem pitlane i sin Mercedes-racer. Der er dog tale om en meget, meget lille fartoverskridelse. Hamilton kørte nemlig 80,2 km/t.

LÆS OGSÅ: Direktør frygter, at danskerne mister interessen for elbiler

0,2 kilometer i timen for hurtigt i forhold til hastighedsgrænsen i pitten. Men regler er som sagt regler, og derfor skal Mercedes hoste op mod 100 euro i bøde svarende til 750 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke den første fartbøde, Hamilton får i Formel 1 i år. I Monaco blæste han også på fartgrænsen i pitten, skriver Racing365.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?