Reklame:

Haas-kører kædes sammen med nyt Formel 1-hold

Officielt har Haas F1 ingen kørere på kontrakt forud for 2024-sæsonen, og nu kan i hvert fald den ene af dem være på vej væk.

Efter han vendte retur til Formel 1-feltet efter tre år som reservekører hos Aston Martin, hvor han fik betegnelsen ‘super sub’ (super-udskifteren, red.), har Nico Hulkenberg imponeret i sin første halvsæson i en Haas-racer.

Pointmæssigt har den tyske Formel 1-veteran det også bedst i Haas-garagen med ni point modsat danske Kevin Magnussens to styl.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

‘Mr. Saturday’, som Hulkenberg kaldes i paddocken, kunne muligvis have haft endnu flere point, hvis ikke Haas havde så store problemer med dækslid, som de har. Det har teamchef Gunther Steiner endda selv indrømmet.

Haas er da umiddelbart mest lun på at sikre sig Hulkenbergs underskift på en ny kontrakt. Mens Kevin Magnussen har fået besked på, at kommer på ‘omgangshøjde’ med teamkollegaen.

LÆS OGSÅ: Medie: Mercedes har ombestemt sig – “C63 og E63 AMG får V8-motor igen”

Men nu kan en konkurrent være kommet ind fra højre. I hvert fald i Hulkenbergs tilfælde. Ifølge den tidligere Formel 1-kører Timo Glock har Aston Martin nemlig set sig lun på deres tidligere reservekører.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det skulle dreje sig om et sæde i 2025. Hvilket ville give Hulkenberg en sæson mere i Haas-sædet, før teamet fra Silverstone banker på.

– Mike Krack (Astons teamchef, red.) har set, hvad Nico Hülkenberg kan i bilen uden nogen form for forberedelse, og hvordan han kører i øjeblikket. Han er bestemt på listen over kørere der bliver holdt øje med, siger Timo Glock til SpeedWeek.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?