Reklame:

Formel 1-hold sætter vanvittig rekord

Både mekanikere og kørere kæmpede mod vanvittig varme, da Formel 1 i weekenden besøgte Qatar. Alligevel lykkedes det McLaren sætte rekord.

De stod godt nok ikke øverst på podiet efter weekendens løb i Qata. Men McLarens mekanikere lykkedes alligevel med noget, som intet andet Formel 1-hold har gjort før.

Som i nogensinde. McLaren-folkene havde nemlig held til at snuppe rekorden for hurtigste pitstop i sportens historie.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Der har ellers slået Red Bull på den slag siden 2019, da Red Bull-mekanikerne gennemførte et pitstop på bare 1,82 sekunder. Men nu er McLaren endnu hurtigere.

Lando Norris rev sin racer i pit på omgang 27, og fra han stod stille, til han var ude af pitboksen igen, gik der bare 1,8 sekunder.

LÆS OGSÅ: Medie afslører: “Med én app kan alle overvåge din bil” 

Imponerende når man tænker på, at dækkene på en Formel 1-bil er blevet både større og tungere, siden Red Bull satte den nu gamle rekord i 2019.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Løbet endte med en sejr til Max Verstappen. Mens den bedste McLaren-kører faktisk ikke var Lando Norris. Derimod kom holdkammeraten Oscar Piastri ind på 2. pladsen. Lige for snuden af kollegaen.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?