Reklame:

Formel 1-hold fyrer direktør med øjeblikkelig virkning – “Det er ikke en fyring”

Afløseren er allerede fundet. Han sidder med ansvaret mens Formel 1-feltet er i Ungarn. 

BWT Alpine F1 Team har fyret sin direktør. Men det franske hold har faktisk allerede fundet en afløser.

Laurent Rossi, der selv er erstattede Cyril Abiteboul i januar 2021, er nemlig blevet skubbet ud af direktørstolen af Philippe Krief.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Philippe Krief er i forvejen en godt kendt Renault/Alpine-figur. Han kommer nemlig fra en stilling som underdirektør på Formel 1-fabrikken i Enstone, England. Det oplyser Formel 1-holdet i en pressemeddelelse.

Ud over Renualt er Krief ikke helt uden erfaring. Han har både haft stillinger hos Michelin, Fiat-koncernen, Ferrari, Maserati og Alfa Romeo.

Alpine vil da heller ikke kalde fyringen af Laurent Rossi for det, det tydeligvis er. I stedet fortsætter han ‘et andet sted i Alpine-organisationen, hvor han skal arbejde med længere projekter’.

Alpine ligger efter en miserabel start på 2023-sæsonen bare nummer 6 i konstruktørmesterskabet. Både Haas og Williams ligger side om side lige efter det franske hold. Dog med 36 point i Alpines favør før Ungarns grand prix.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?