Annonce:

Folk kan ikke tvinges ud i elbiler, siger bilforhandler

Han er både bilforhandler og ejer af et NASCAR-hold. Og så mener Rick Hendrick, at markedet for elbiler ikke er noget, folk er klar til. Altså endnu.

Besøg vores annoncør:

Herhjemme udgør nye elbiler godt 33 procent af det samlede bilsalg. Men det betyder ikke, at elbilen er noget for alle og enhver.

Benzinbilen er stadig den mest populære. Og bilisterne kan ikke tvinges til udelukkende at kaste penge efter elbilerne.

I hvert fald ikke hvis man spørger bilforhandleren Rick Hendrick, der også ejer et NASCAR-hold. Det gjorde den 74-årige amerikaner for nylig klart i et interview med Robb Report.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Vi er gået for aggressivt til værks med elbiler. Jeg tror, at markedet vil være der en dag. Men lige nu er vi ikke klar, lyder det fra Hendrick.

LÆS OGSÅ: Elbilmærke giver op – produktionen er stoppet øjeblikkeligt

I interviewet henviser Rick Hendrick til, at selv store mærker som Mercedes, Audi og endda Lexus har mere end svært ved at sende elbiler ud på vejene. Altså til en pris, der er bare i nærheden af ligne den, biler med forbrændingsmotor kan sælges til.

– I mine forretninger har vi ventelister på Lexuss hybrider, mens vi må give store rabatter på elbiler bare for at komme af med dem.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– I Audis tilfælde kan du tilbyde op til 25.000 dollars i rabat på en elbil, og folk vil stadig ikke have dem (elbilerne, red.)

– Du kan ikke bare tvinge bilisterne til at købe noget, de ikke vil have, lyder det fra Rick Hendrick.

Og han er ikke den eneste bilforhandler, der har det svært med elbilerne. Sidste år fortalte en række andre Mercedes-forhandlere, at de har mere end svært ved at sælge elbiler. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

På den anden side sprøjter et mærke som Tesla elbiler ud i hobetal. Og selvom amerikanerne netop har bygget bil nummer 6.000.000, ser Tesla stadig ud til at komme ud af første kvartal med slemme skrammer. Læs mere om det her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler