Annonce:

Elbilmærke giver op – produktionen er stoppet øjeblikkeligt

Det ser sort ud for engelske Lunaz, der har stoppet produktionen af elbiler. Folkene bag giver Englands regering skylden.

Besøg vores annoncør:

Engelske Lunaz Group har kastet håndklædet i ringen og indstillet produktionen af elbiler. Man har indtil nu beskæftiget sig med ombygningen af benzin- og dieselbiler.

Men der var indtil for nylig planer om en egenproduktion af personbiler. Men nu er både den ene og den anden plan altså lagt på is.

Det skriver Electrive.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Selv siger Lunaz Group, at årsagen til nedlukningen skal findes i den engelske regerings manglende vilje til at gøre noget ved markedet og reglerne omkring det.

LÆS OGSÅ: Sådan er danske bilister stillet, hvis Fisker går konkurs

Noget tyder dog på, at Lunaz ikke har givet helt op. I hvert fald bekræfter en talsmand fra firmaet nu, at man forsøger at rekonstruere sig ud af konkursen.

– Alt virksomhedens drift er stoppet med henblik på en genstart under en ny struktur, der er nødvendig for at imødekomme den nuværende og fremtidige efterspørgsel på virksomhedens person- og erhvervskøretøjer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Lunaz blev grundlagt i 2018 og har blandt andet slået sig op på ombygninger af meget ikoniske benzinbiler, blandt andet Aston Martin DB6. I den bil er interiøret eksempelvis lavet af ægge- og nøddeskaller.

Bag Lunaz stod en række pengestærke investorer, blandt andet den tidligere fodboldspiller David Beckham. Men det har altså ikke været nok til at holde forretningen flydende.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler