Reklame:

Find den fedeste gamermus til konfirmanden

Hvis du tager gaming seriøst, kan det godt betale sig, at gå op i, hvilken computermus du bruger. Som kommende konfirmand, er det oplagt at ønske sig en god gamermus i gave, da det er en meget undervurderet del af gamerudstyret.

En fed gamermus til konfirmanden har kæmpe indflydelse på, hvordan man opfatter oplevelsen af et spil, og man lægger med det samme mærke til det, hvis musen er dårlig.

Som gamer har du brug for suveræn præcision, så du altid kan reagere på modspillernes bevægelser og ageren. Det er samtidig vigtigt, at ergonomien er i top, så du får et godt greb om musen uden at opleve smerter eller skader heraf.

Find en mus, der passer til din stil

Man kan få mus i mange forskellige design og farver. Udover kvaliteten af det rent tekniske, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en gamermus, som du kan stå inde for og som du føler dig godt tilpas ved at bruge.

Vælg derfor en gamermus med dine yndlingsfarver eller find en mus, som matcher resten af dit gamerudstyr, så skærm, tastatur og mus spiller overens.

De fleste fabrikanter tilbyder hele sæt, så du kan få det hele til at spille sammen.

Vægt og følsomhed er vigtigt

Alt efter hvem du er, og hvordan du spiller skal du overveje vægten og følsomheden i musen. Hvis du for eksempel har en gamerstil, hvor du ofte løfter musen skal du bruge en let mus frem for en tungere type. Du kan også sikre dig, at musen har et ekstra godt greb, så man nemmere kan holde fast i musen under spillet.

DPI står for dots per inch og handler om musens følsomhed. Det er også vigtigt at tage højde for dette, når du skal have en ny mus. Jo højere DPI, desto mere følsom er musen. Så hvis du er typen, der ryster på hånden skal du måske have en mus med lavere følsomhed, mens du skal bruge en mus med høj følsomhed, hvis du vil bruge færre kræfter på at flytte musen.

De bedste mus til de bedste spil

I konfirmationsalderen har du måske meget tid til at træne og game. Hvis du spiller meget, så er det bare ekstra ærgerligt, hvis det er musen, der forhindrer dig i, at præstere lige så godt som vennerne.

Investér derfor i en god mus eller ønsk dig en specifik mus, som du ved passer til din stil.

Spil som Counter Strike gør en god mus uvurderlig. Her skal du reagere hurtigt, ellers er konsekvensen til at tage at føle på. På samme måde er Call of Duty umuligt at spille, uden en ordentlig mus.

Hvis du vil spille MMO-spil såsom World of Warcraft skal du også sørge for at finde den rigtige mus frem. I den type spil skal du nemlig ikke kun bruge én knap ad gangen, så her er det især vigtigt med en multifunktionel supermus.

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?