Reklame:

Falsk politibil konfiskeret hos kvindelig bilist: “Jeg kan bare godt lide farverne”

En kvinde gav sig for nylig i kast med noget af en søforklaring, da hun blev stoppet i en bil som til forveksling lignende noget, hun bestemt ikke skal køre rundt i.

En kvinde blev for nylig en Dodge Charger fattigere. Den havde hun nemlig fået pakket ind i en omgang folie, så bilen tog sig ud som en civil politibil fra Florida Highway Patrol i USA.

I første omgang forsvarede kvinden sig med, at hun bare godt kan lide farverne og mønsteret på bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hun indrømmede dog senere, at hun havde fået pakken bilen ind i lige den folie, så hun kunne køre rundt og lade som om, at hun er en del af politistyrken.

Lokalmedier skriver, at en ægte politipatrulje var i færd med at stoppe en helt anden bilist, da kvinden i Chargeren kørte forbi dem.

LÆS OGSÅ: Bilmærke i krise – begynder at fyre ansatte med øjeblikkelig virkning

Da kvinden blev vinket ind til siden, forklarede hun i første omgang, at hun ikke havde noget med politiet at gøre. Hun ‘kan bare godt lide’ politiets farver.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det kom dog også frem, at kvinden driver et vagtfirmaet. Hvilket måske kan forklare fascinationen yderligere.

Men ulovligt er det altså. Men det er altså ulovligt at udgive sig for at være noget, man ikke er. Af samme grund fik kvinden på stedet konfiskeret sin bil. Ligesom hun nu er sigtet for at udgive sig for at være en del af politiet.

Den slags har vi også set eksempler på herhjemme. Eksempelvis kom en dengang 18-årig mand på alvorlig dybt vand, da han i 2020 forsøgte at stoppe en ægte politipatrulje. Kort forinden havde han udstyret sin hvide Audi A4 med blå blink. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?