Falsk kørelærer tiltalt – snød “sine” elever

En 56-årig mand er tiltalt for at udgive sig for noget, han bestemt ikke er – nemlig kørelærer. 


Når man tager kørekort både må og skal man forvente at blive undervist af en kørelærer. Men det har ifølge poitiet alligevel ikke været tilfældet på en køreskole i Himmerland. Det skriver TV2 Nord.

Mediet er kommet i besiddelse af et anklageskrift rettet mod en 56-årig. I samarbejde med en egentlig kørerlærer har han undervist 10 elever i kørekort-teori. Men altså uden selv at være uddannet kørelærer.

Manden har, siger politiet, udgivet sig for at være kørerlærer i en periode fra november 2018 og et år frem. Det fremgår ellers flere steder, at den rigtige kørerlærer underviste eleverne. Men det viser sig flere gange ikke at være tilfældet, mener politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er ikke oplyst, hvordan den 56-årige forholder sig til sigtelsen mod ham. Men til TV2 Nord forklarer politiet, at også den egentlig kørerlærer også er i ordensmagtens søgelys. Hans sag behandles dog særskilt.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk