Reklame:

EU-Parlamentet vil forbyde diesel- og benzinbiler

EU-Parlamentet vil gøre livet surt for bilister. Man har nemlig valgt at støtte Europa-Kommissionen forslag om et totalforbud mod nye diesel- og benzinbiler fra 2035.

I 2035 må du ikke købe diesel- og benzinbiler. I hvert fald ikke hvis den er ny. Sådan vil EU have, det skal være. Politikerne i Bruxelles har netop valgt at støtte et om et totalforbud mod nye diesel- og benzinbiler fra midten af næste årti. Det skriver Ritzau.

Forslaget er, siger EU, kun en del af den samlede pakke af politiske forslag, som skal reducere Co2-udslippet fra de 27 medlemslande med mere end 50 procent inden 20’erne slutter. Det tal skal være 90 procent inden 2035, siger EU.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


EEP, der er den største gruppe af konservative partier i Europa-Parlamentet, havde ellers lagt op til et kompromis i parlamentet. De konservative ville gerne kunne tillade hybridbiler også efter 2035. Men det blev der altså ikke noget af.

 

 


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?