Er det her den næste BMW 7-Serie?!

Kææææææmpe grillen er kommet for at blive, ser det ud til.

BMW rejste et ramaskrig i bilmiljøet, da man sidste år viste BMW Concept 4. Buddet på fremtidens 4-Serie havde – og hold nu godt fast i skærmen – gigantiske nyrer, som BMW kalder kølergrillen.

Men. Nu ser det ud til at vi godt kan vende os til de gigantiske dimensioner på det resterende modelprogram fra München. Noget tyder i hvert fald på det, når vi kigger på de seneste gisninger om bilens design.

Lige nu holder BMW deres kort tæt til kroppen. Men de første prototyper er ude på vejene for få kørt nogle testkilometer i karosserierne.


LÆS OGSÅ: Gigantisk elbil med 1.000 hk udsolgt på ti minutter

Alligevel vil nogle computerhajer med bilhjerter gerne give deres bud på, hvordan den kommende top-bimmer vil se ud uden camouflage. Og er du ikke fan af den store kølergrill, ja, så har vi altså dårligt nyt.


For meget skal nemlig gå galt, før BMW dropper tanken. I hvert fald ser de enorme nyrer ud til at trives i bedste velgående, når vi ser på spionbillederne af den kommende G70 7’er.

Hvordan bilen præcist ser ud, må vi vente til sent næste år med at se. Efter planen skal den næste BMW 7-serie nemlig på gaden i begyndelsen af 2022.