Annonce:

Endnu et bilmærke lægger planer om elbiler på is

Maserati skulle have arbejdet intens på en ny, elektrisk sedanmodel. Men nu er de planer ikke bare sat på pause. De er langt på is, skriver medie.

Maseratis tilbagevende til fordums storhed lader i den grad vente på sig. Kunderne er eksempelvis aldrig væltet ind for at købe en Ghibli eller den faceliftede GranTurismo.

Den ellers nye Grecale er der heller ikke meget larm omkring længere. Og nu trækker det italienske mærke så gevaldigt i håndbremsen, når det kommer til elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver Corriere Torino.

Ifølge mediet udviklingen af en elektrisk Quattroporte, kaldet projekt M9S suspenderet. Mediet skriver, at produktionen ellers skulle være begyndt næste år, og at de første biler ville være på vejene i 2025.

LÆS OGSÅ: 190.000 biler tilbagekaldes for verdens mindste problem

Men sådan bliver det altså ikke. Maserati har dog angiveligt forsøgt at berolige sine leverandører ved at forsikre dem om, at mærkets fremtid ‘ er udvikling og produktion i Italien, og at det vil betyde elmotorer’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Præcis hvorfor Maseratis planer om en eller flere elbiler nu er lagt på is, vides ikke med sikkerhed. Men ifølge mediet tyder det på, at Stellantis, som ejer Maserati, vil undgå, at Alfa Romeo og Maserati overlapper hinanden.

Og det skal der altså en gentænkningen af koncernens strategi til for. Der har dog været noget under udvikling på Maseratis fabrik. I december 2022 kørte Top Gear eksempelvis en elektrisk prototype.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler