Annonce:

190.000 biler tilbagekaldes for verdens mindste problem

Heldigvis drejer det sig om en tilbagekaldelse af de mindre omfattende. Faktisk mener Ford, at det hele kan løses med en computer.

190.000 eksemplarer af pickup’en Ford Maverick skal en tur på værksted. I hvert fald virtuelt. Modellerne er nemlig ramt af fejl, der betyder, at ejerne ikke får besked, hvis et af blinklysene i baglygterne er stået af.

Nogen vil måske kalde det verdens mindste problem. Ford mener da også at kunne løse det hele via en softwareopdatering.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men Ford kunne faktisk have helt have undgået problemet, hvis mærket havde tænkt sig om, inden bilen blev sendt på gaden.

Teknikken i det modul, der nu skal rettes op på, er nemlig ikke kodet til at give et signal fra sig, hvis en af pærerne i blinklyset brænder ud eller mister forbindelsen.

LÆS OGSÅ: Vil genoplive legendarisk Mercedes – nu er der nyt

Ifølge de amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder drejer det sig om 189.814 biler. De er alle sammen bygget mellem 3. februar 2021 og 16. november i år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tilbagekaldelser er ikke ualmindelige. Særligt ikke i moderne biler. Eksempelvis frygter et andet bilmærke at stå i en situation, hvor der ikke er reservedele nok til 2,6 millioner defekte modeller. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler