Elon Musk trækker sig: “De har ikke holdt vores aftale”


Han skulle have lagt milliarder på bordet. Men det bliver der altså ikke noget af, siger Tesla-stifteren nu.

Verden gik i selvsving, da det tilbage i april kom frem, at Elon Musk ville lægge 305 milliarder danske kroner på bordet. Altså til gengæld for kontrollen med det sociale medie Twitter.

Men handlen blev efterfølgende ved med at trække ud. Og nu bliver den slet ikke til noget ifølge Elon Musk selv. Årsagen er simpel. Twitter har ikke overholdt den aftale, de og Musk har indgået. Derfor trækker han nu det gigantiske købstilbud tilbage.

Faktisk har Musk flere gange truet med at trække købstilbuddet. Blandt andet hvis Twitter ikke gav ham oplysninger om spam og falske profiler. I aftalen mellem Twitter og Musk er der dog en klausul, som tager er højde for, at handlen kan falde igennem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den koster til gengæld parten, som trækker sig, 1 milliard kr. at gøre brug af. Det skriver erhvervsmediet CNBC. Omvendt burde Musk have råd til det. Ifølge den seneste opgørelse over verdens rigeste ligger Elon Musk ikke bare nummer ét på listen. Hans formue er svimlende 237,9 milliarder dollars.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk