Ejer du en firehjulet klassiker? Sådan får du topmoderne lyd og bevarer retro-looket

Blaupunkt retro-radio fra Custom Audio Denmark

Du ejer en klassisk bil og vil ikke ødelægge den med alt for moderne skærme og andet gøgl. Men du vil samtidig ikke undvære de moderne bekvemmeligheder i nutidens bilradioer? Vi forstår dig – heldigvis ligger løsningen lige for hos Custom Audio Denmark.

Vi siger ikke, at alle biler når dertil, men på et tidspunkt bliver din bil så ‘gammel’, at det bliver værd at gå op i, hvordan den så ud, da den trillede af samlebåndet.

Puritanerne vil sige, at du skal skaffe originale radioer, højttalere og alt derimellem. Bare det er originalt. Men hvorfor gå glip af Bluetooth-tilslutning, DAB+ og en lyd fuldt på højde med det, biler i dag drøner ud ad højttalerne? Nej, vel?

Det ved hi-fi-producenterne også godt, og derfor har et firma som Blaupunkt udviklet en super fed retro-radio. Den ligner noget, der kunne være monteret for 30 år siden, men du kan samtidig nyde godt af de teknologier, som biler produceret i går kører rundt med.

Sætter du en ære i at holde en gammel svend som eksempelvis en VW T3 kørende? Så er der godt nyt på vej i din retning. Særligt hvis du holder af moderne lyd i kabinen.

Du kan altså roligt rulle ind på træfpladsen i din Opel Kadett, BMW E30 eller VW T1 for den sags skyld, uden at de andre bilhoveder vil løfte så meget som et øjenbryn, når de først kig falder på kabinen. For her ligner det jo bare, at du gør det ‘rigtige’ og holder stilen med en tidstypisk kassettebåndsafspiller.

Anonym smartass   
Bluetooth-opkobling gør det desuden ikke bare muligt at streame dine favorit-numre i din klassiske vogn. Med den eksterne mikrofon kan du også holde begge hænder på rattet, når svigermor ringer. Og det bliver ordensmagten – og din pengepung – altså glade for.

Om dit instrumentbord gløder rødt, grønt eller gult spiller heldigvis ingen rolle her. Radioen kan nemlig skifte farven omkring de oplyste knapper. Så har din ordens-OCD også ro på.


Blaupunkt retro-radio fra Custom Audio Denmark
Den ser gammel ud, men det er den på ingen måde. Den her Blaupunkt-headunit er topmoderne indeni, men retro udenpå.

Udbyg så tosset du vil
Er du typen, der ikke kan nøjes med din klassikers fire eller måske seks højttalere, er der også råd for den slags i den fede retro-radio. Enhedens linjeudgange til forstærkere gør nemlig, at du kan udbygge anlægget med præcis det, du har lyst eller behov for.

Du ved sikkert allerede, at det ikke er helt billigt at holde en klassiker kørende. Og det er uanset mærke og model. Derfor er det bedste ved Blaupunkt-radioen da også, at den ikke flår bunden ud af noget budget.

Til en pris på bare 3.499 kr. er der også luft til næste værkstedsregning og den næste tank benzin, når du cruiser ud i sommervejret i din klassiker – med moderne lyd pakket ind i oldschool stil. Genialt.

Hos Custom Audio kan de ‘bygge det umulige’, så hvis der f.eks. ikke umiddelbart er plads til radio, højttalere eller subwoofer i din gamle klassiker, så finder Custom Audio uden tvivl en god og diskret løsning på det.

Deres mange års erfaring med specialbiler giver dem en god indsigt i, hvordan man bedst laver en skjult installation med så få kompromiser som muligt med bilens æstetik. Søger du en løsning, hvor bilens originale radio bibeholdes pga. design eller udformning, så har Custom Audio også løsninger til det – de kan f.eks. montere en skjult forstærker, som du kan streame til fra din telefon helt uden brug af en radio, så du blot lader den originale radio sidde i bilen. Igen, det er virkelig smart!

Besøg Custom Audio i Holbæk eller Hillerød her: www.customaudio.dk

Klik her og køb den fede SQR 46 nu!

 Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB Retro radio
Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB Retro radio