Reklame:

Efterlyser nyt asfalt: “Så kan lovligt gaderæs noget af landets bedste”

Det første lovlige gaderæs er allerede kørt på en helt ny strækning i Horsens. Men ny asfalt vil gøre underværker, mener folkene bag. 

Kommunen har sat 1,2 millioner kr. af i budgettet for at hjælpe det lovlige gaderæs i gang i Horsens. Og det er faktisk allerede i gang.

Lørdag kunne de første 40 biler helt lovligt give den gas på banen, der er lagt bag byens dyrskueplads.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det var da også en glad formand for Horsens Raceway, Emil Koitzsch, mediet fik i tale i forbindelse med åbingsræset.

– Alle har givet sig for at få det her til at lykkes, både fra kommunens og politiets side. Det er vi som forening meget taknemlige for, at vi kan få lov til det her, lød det i en kommentar fra Horsens Raceway-formand Emil Koitzsch til TV Syd.

LÆS OGSÅ: Racerløb er på vej tilbage til Jylland – “Kommunen har allerede sagt ja til 5 år”

Til Horsens Folkeblad fortæller formanden, at et antal på 700 betalende tilskuere, som dukkede op i lørdags, ‘bestemt er godkendt’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ræset blev dog både det første og sidste af sin slags i Horsens. I hvert fald for i år. Nu skal folkene bag mødes med både politi og kommunen for at finde ud af de næste skridt.

–  Banen i Horsens er helt fantastisk. Når der kommer ny asfalt på, vil det være en af de bedste i landet, lyder det fra

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?