Dyr bommert: Porsche beslaglagt af politiet

Niklas Bendtner beslaglagt Porsche

Niklas Bendtner har igen dummet sig bag et rat – denne gang har politiet beslaglagt hans Porsche

Du kender helt sikkert reality-fodboldstjernen, Niklas Bendtner, som har været omtalt i medierne i årevis på godt og ondt. Niklas er en livsnyder og elsker specielle biler som os andre, men han glemmer nok bare lidt, at politiet ånder ham i nakken, så snart han sidder sig bag rattet.

Tidligere har Niklas indkasseret store bøde – i 2021 var det 46.000 kr. for tre trafikovertrædelser og i 2013 blev han taget med alkohol i blodet, imens han kørte mod kørselsretningen i indre København. Det show kostede ham tre års ubetinget frakendelse af kørekortet og en bøde på hele 842.222 kr.

Nu har Bendtner igen været ude og hygge – denne gang i sin Porsche og angiveligt uden kørekort ifølge kilder til EB.dk. Politiet bekræfter overfor EB.dk at de d. 11 februar har beslaglagt en dyr Porsche, da føreren ikke havde et gyldigt kørekort, men de vil ikke nærmere ind på, om der er tale om Bendtner. Det gør den anonyme kilde dog ret overbevisende ifølge EB.dk


Bilen kan sælges af staten

Færdselslovens paragraf 133 a fortæller, at man får konfiskeret sit køretøj ved særligt grove eller gentagne overtrædelser af færdselsloven.

I praksis vil kørsel uden kørekort resultere i, at bilen konfiskeres tredje gang, føreren kører uden førerret, og anden gang, hvis der er spiritus involveret. Derfor har vi grund til at tro, at er af de scenarier har været tilstede, nu hvor bilen er blevet beslaglagt.


Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at kontakte Nicklas Bendtner og hans agent for en kommentar om beslaglæggelsen af bilen. De er ikke vendt retur på deres henvendelser.