Det er sket: BMW har sat gyselig 7 Serie i produktion


Både produktionen af den elektriske i7 og den almindelige 7 Serie med diesel/benzin-motor er begyndt på fabrikken i Dingolfing, Tyksland.

Med den nye 7 Serie og mærkets første elektriske flagskib, i7, skulle man tro, at BMW ikke kan få designet vulgært nok. Og nu er samlebåndet startet op. BMW har brugt 300 millioner euro på at bygge Dingolfing-fabrikken om, så alle 7 Serier kan bygges samme sted.

Og det uanset om bilen kører på benzin, diesel eller strøm. De første udgaver af den nye 7 Serie leveres til kunder i løbet af november måned. Men vil man have en hybrid, er ventetiden lidt længere.

Produktionen af den 3-liters rækkeseks-benziner med batteripakke begynder nemlig først næste år. Trods det kontroversielle design eller måske netop derfor fortæller BMW, at man allerede har modtaget ‘flere forudbestillinger’. Det skriver Caranddriver.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På den samme fabrik, hvor den nye 7’er nu bygges, samler BMW allerede 4, 5, 6- og 8 Serien. Udover den nye SUV iX.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk