Reklame:

DEBAT: “Behovet for biler bør ikke være spørgsmål om at køre sort eller grønt”

Direktøren for Seat og Cupra i Danmark mener, at bilbranchen er elektrificeret inden for 5 til 7 år. Men det ingen grund til at skælde ud på dem, der i mellemtiden kører diesel- eller benzin-biler. 

Danskerne har et behov for at komme frem og tilbage i biler. Men ifølge direktøren for Seat og Cupra i Danmark, Christian Sauer, bliver debatten hurtigt til et spørgsmål om enten eller.

Det skriver han i et debatindlæg i for Avisen Danmark.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Der er meget hurtigt meget lidt plads til respekten for danskernes behov for mobilitet, mener Christian Sauer.

Han påpeger i sit debatindlæg, at bilbranchen ikke bør være et spørgsmål om ‘sort mod grøn’. Som eksempel bruger han de to forskellige strategier, han på sin vis også er direktør for.

LÆS OGSÅ: Tæt på 5.000 danskere gør det hvert år – udbredt fejl koster bilisterne dyrt

Hos Seat satser man på ‘billigere biler, der samtidig passer til kørselsbehovet med længere ture’, som han mener at kunne se hos danskerne. På den anden side satser Cupra på den komplette elektrificering.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

–  Vi skal i processen have respekt for danskernes behov og for udviklingen af mobilitet, skriver Christian Sauer i indlægget.

I den helt modsatte ende står Twitter-brugeren Daniel Moser. Han har siden 2021 advokeret for et forbud mod biler, der er større end Peugeot 208. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?