Annonce:

DEBAT: “Behovet for biler bør ikke være spørgsmål om at køre sort eller grønt”

Direktøren for Seat og Cupra i Danmark mener, at bilbranchen er elektrificeret inden for 5 til 7 år. Men det ingen grund til at skælde ud på dem, der i mellemtiden kører diesel- eller benzin-biler. 

Danskerne har et behov for at komme frem og tilbage i biler. Men ifølge direktøren for Seat og Cupra i Danmark, Christian Sauer, bliver debatten hurtigt til et spørgsmål om enten eller.

Det skriver han i et debatindlæg i for Avisen Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der er meget hurtigt meget lidt plads til respekten for danskernes behov for mobilitet, mener Christian Sauer.

Han påpeger i sit debatindlæg, at bilbranchen ikke bør være et spørgsmål om ‘sort mod grøn’. Som eksempel bruger han de to forskellige strategier, han på sin vis også er direktør for.

LÆS OGSÅ: Tæt på 5.000 danskere gør det hvert år – udbredt fejl koster bilisterne dyrt

Hos Seat satser man på ‘billigere biler, der samtidig passer til kørselsbehovet med længere ture’, som han mener at kunne se hos danskerne. På den anden side satser Cupra på den komplette elektrificering.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

–  Vi skal i processen have respekt for danskernes behov og for udviklingen af mobilitet, skriver Christian Sauer i indlægget.

I den helt modsatte ende står Twitter-brugeren Daniel Moser. Han har siden 2021 advokeret for et forbud mod biler, der er større end Peugeot 208. Læs mere om det her.

Bemærk: Ovenstående artikel er et debatindlæg, der ikke er skrevet af Boosted-redaktionen.

Vil du være med?
Har du noget på hjerte om dansk bilkultur, lovstof, trafik eller bare generelt har en holdning til noget med fire hjul, og som kan være interessant for andre? Så send et debatindlæg til Boosted-redaktionen på boosted@boosted.dk. Eneste krav er, at teksten skal fylde mellem 200 og 500 ord, og at du skriver i eget navn.Debatindlæg
Debatindlæg
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie, og vi bringer gerne debatindlæg fra læsere, som har noget på hjerte indenfor bilbranchen eller den danske bilkultur. Send dit indlæg til boosted@boosted.dk. Eneste krav er, at teksten skal fylde mellem 200 og 500 ord, og at du skriver i eget navn.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler