Reklame:

Danske Henrik Fisker taber milliarder på at bygge elbiler

Der er ikke bare røde tal på bundlinjen hos Fisker Inc. Tallene er blodrøde. Nu er en mystisk investor dog kommet med en redning. 

Det er ikke ligefrem medvind, Fisker Inc. sender biler ud i. Mærkets første model kaldet Ocean har ikke bare været ramt af problemer.

Lanceringen af modellen er også udskudt af flere omgange, og i flere Facebook-grupper er det heller ikke gået danske bilisters næse forbi, at alle forudbestilte biler stadig ikke er leveret endnu.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Noget Henrik Fisker i øvrigt stikker lidt til i en opslag på det sociale medie LinkedIn. Læs mere om det her.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

LÆS OGSÅ: Lars Boje langer ud efter EU-forslag: “Vanvittigt at forbyde hastigheder over 90 km/t”

Tilbage på bundlinjen står der, at Fisker Inc. taber penge. Mange penge. Bilproducentens halvårsregnskab afslører et minus på 203 millioner dollar.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det svarer til 1,4 milliarder danske kroner. Nu har en hemmelig investor dog dækket noget af tabet ved at skyde 150 millioner dollar svarende til 1,062 milliarder kr. i Fisker.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelse fra mærket. Investoren er dog ikke mere hemmelig, end at Fisker oplyser, at pengene kommer fra ‘en eksisterende investor’.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?