Budkrigen gik AMOK – Berømt Mercedes S-Klasse solgt for vildt beløb

Budkrigen stak helt af på eBay, hvor du kunne byde på en brugt Mercedes S600 Coupé, som tidligere har været ejet af basketballstjernen Michael Jordan.


Tidligere på måneden kunne vi fortælle historien om, at en Mercedes S600 Coupé, som tidligere havde været ejet af basketball-stjernen Michael Jordan, var kommet til salg. Bilen blev yderligere interessant, da den faktisk er med i den nye Netflix-dokumentar “The Last Dance”, skriver Bil Magasinet.

LÆS OGSÅ: Danmarks mest solgt bil kan bryde i brand – Ford tilbagekalder 2.900 biler

Bilen havde dengang inden pris på, men det var forhandleren Beverly Hills Car Club, der solgte den. Forhandleren så sit snit til at sætte bilen på auktion på eBay, og det var klogt, for der kom en storm af bud ind på bilen – faktisk skulle der hele 177 bud til, før hammeren faldt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Prisen endte i astronomiske 1.272.866 kr., før Michael Jordan’s ikoniske Mercedes skiftede ejer. Det er mange gange mere, end hvad en Mercedes S600 Coupé, normalt bliver handlet for. Jordan’s bil havde 157.000 miles på tælleren, hvilket svarer til 251.000 km. Skal vi finde en lignende bil på tyske mobile.de, kan sådan en bil fås for blot (altså uden en kendis-ejerhistorik) 6.990 euro, svarende til 52.000 danske kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk