Reklame:

Brians bil-butik er én af Danmarks største – nu udvider han

De er i forvejen nogle af landets største. Men nu udvider Avant Denmark med endnu flere varer på hylderne i Aarhus.

Med virkning fra 2. oktober 2023 har Avant Denmark indgået et nyt strategisk samarbejde med Skanoil ApS.

Avant Denmark vil fremover både være forhandler og distributør af et helt komplet program af bilpleje og tilbehørsprodukter fra engelske Autoglym samt hele Bardahl pro-
grammet af olie, håndens, motor rensemaskiner og additiver.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi holder fast i vores strategi om hele tiden at styrke vores position i markedet. Hver eneste dag vi møder ind, er opgaven at gøre en værdifuld forskel, for såvel vores kunder som vores leverandører.

– Vi skal til enhver tid sikre os, at vores sortiment imødekommer de ønsker og behov, vores kunder har, siger Avant Danmarks direktør Brian Thaysen.

LÆS OGSÅ: EU klar med nyt forbud – rammer brugte bildæk

– Vores aftale med Skanoil betyder, at kunderne i de to virksomheder, nu på tværs, vil få endnu flere muligheder for at få dækket deres behov.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Som en væsentlig del af den indgåede aftale flytter Skanoil ApS, der hidtil har haft sin base i Knudlund ved Silkeborg, sin administration og sit lager til Avant Denmarks lokaler i Aarhus Nord.

Avant Denmarks kunder vil dermed få direkte adgang til produktsortimenterne fra Bar-dahl og Autoglym.

– Avant Denmark har i dag mere end 50.000 varenumre på hylderne inden for biludstyr, bilpleje og relaterede produkter. Kunder, der hidtil har handlet hos Skanoil, hos Avant eller hos begge, vil nu kunne samle det hele i ét indkøb og få leveret fra én adresse.

Reklameblok:


– Alt kan bestilles direkte hos Avant. To af vores helt store styrker her i Avant er dels vores brede sortiment af kvalitetsprodukter og dernæst den effektive ordrebe-
handling med dag-til-dag-levering.

Allan Andersen vil fortsat stå for driften i Skanoil, samtidig med at han tilknyttes til Avant Denmark som konsulent.

Mikkel Larsen, som hidtil at været en vigtig brik i Skanoils salgsorganisation, bliver fremover en del af Avant-holdet.

– Vi har allerede i dag dygtige og kompetente folk i Avant, som arbejder med vores bilpleje og kemi. Ved at få Skanoil og deres erfarne medarbejdere ind på vores adresse, får vi noget, vi længe har arbejdet på og ønsket os.

– Nemlig den direkte forbindelse og importør-/distributøraftale med anerkendte producenter af premium kemi- og bilplejeprodukter. Der er ingen tvivl om, at det nye hold, vi nu har sat sammen kommer til at udvikle den del af vores forretning markant.

– Vi er i forvejen godt i gang med kemi- og bilplejeområdet, som bl.a. inkluderer importen af anerkendte brands som Motip, Rupes, Soft99, og Basta CarCare.

– Nu at få tilføjet Bardahl og Autoglym løfter kategorien til et nyt niveau, siger Brian Thaysen den anledning.

Udover at flytte alle varenumrene til ny adresse, så kommer der også til at ske noget med dem online. Allerede i dag findes Bardahl og Autoglym produkterne på skanoil.dk.

Men de bliver nu også en vigtig del af indholdet på Avant Denmarks hoved-site, biludstyr.dk. Også onlinepræsentation og tilgængelighed er et af de vigtige hjul, som Avant ruller på.

– Vi ser med stor forventning frem til samarbejdet med både Skanoil og kunderne i begge virksomheder, slutter Brian Thaysen.

Artiklen er en pressemeddelelse fra en bilimportør eller fra en anden aktør i det danske bilmiljø og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende importør eller aktør.

Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?