Brendan har bygget en FED Supra – uden turbo!

foto: Instagram.com/na_hero

Det er en Supra, den uden turbo – men, nøj – den er rå!

Skal du have en Toyota Supra, skal det være den med turbo, ikke? Nej, og det er Brendan Trafts Supra Mk.4 2JZ-NA et levende bevis på.

Faktisk tror den amerikanske bilbygger så meget på sit projekt, at han på Instagram går under hashtagget ‘na_hero’. Og vi forstår ham godt.

For godt nok yder den ikke-turbo-ladet 2JZ-GE-motor ‘kun’ 280 hestekræfter, men bilen får det hele til både at ligne og lyde som det dobbelte – og mere til.


Bilen købte han, fordi det nu engang var det, der var råd til til som college-studerende. Hvis ikke han skulle lade sig ruinere af 40 år gamle Dodge Chargere eller Plymouth Baracuda’ere.

LÆS OGSÅ: Phil bruger sin BMW M3 med V10-motor – hver dag!

Og at der siden ikke er røget et par turbo’er på blokken, gør faktisk ikke Brandon noget, som han fortæller til Superstreet.

– Med støbejernsblokken er jeg ikke bange for at køre ‘hot lap’ efter ‘hot lap’ på en racerbane. Jeg ved den holder. Og så er motoren virkelig nemt at arbejde på.

Lyden er da heller ikke dårlig. Med seks, indviduelle gasspjæld lyder den Infinity-røde japaner som en Datsun gjorde i 70’erne, som en af Brendans 24.500 instagram-følgere meget rammende påpeger.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billeder og videoklip af Supra’eren herunder


Reklame: