Boosted tester elløbehjul fra Gofast.dk

elløbehjul

Kunne du godt tænke dig et smart elløbehjul, men ved du ikke, hvilket du skal vælge? Læs med – her tester vi en ny version fra Gofast.dk.

De færreste er vist i tvivl om, at de nye og supersmarte elløbehjul er kommet til Danmark. I de fleste større byer kan du leje dem, når du er blevet for doven til at bruge stængerne, eller du ikke gider holde i kø i bilen. Men hvorfor leje, når du kan eje dit eget seje el løbehjul?

Det koster da sikkert en formue for sådan et i lovlig udgave, tænker du måske? Nix, det gør det faktisk ikke. Hverken 10.000 kr. eller endda 5.000 kr. koster det at købe et elektrisk løbehjul. Hos firmaet Gofast.dk har de fået en ny model på lager, og de kalder den GX2. Den har vi været så heldige at få foræret. Prisen er faktisk helt nede under 3.000 kr. for et køreklart løbehjul af den elektriske slags.

Og det er heldigvis ikke et smaskforvirrende samlesæt, der tager time efter time at få til at virke. Der går få minutter, før du er kørende. Herunder får du en hurtig Boosted-guide til, hvordan det foregår.

SÅ LET ER DET AT SAMLE ET LØBEHJUL FRA GOFAST.DK

I papkassen ligger løbehjulet med lidt skum og plastik, som har beskyttet løbehjulet under transporten. Det tager du bare af. Det tager ingen tid.
Du finder også et lille brev fra Gofast.dk, hvor de fortæller om løbehjulet og muligheden for support på telefon og mail. Og så er der en oplader til batteriet og en lille pose med skruer.
Så skal håndtaget rejses, og du klikker nemt låsen fast og drejer sikkerhedsskiven, så ikke håndtaget klapper sammen under kørsel. Du kan nemt folde det sammen igen, når du skal stige ombord på en bus eller et tog.
Øverste sektion med greb og display sættes fast på håndtaget med fire skruer, der monteres med de medfølgende unbraconøgler. Det bliver ikke lettere.
Strømmen sættes til, og nu er du snart klar!
Hold knappen inde for at tænde eller slukke. Klik én gang for at tænde eller slukke for- og baglyset. Klik to gange hurtigt for at skifte mellem lav hastighed (10 km/t) eller høj hastighed (20 km/t).
Pro tip herfra: Lad være med at teste løbehjulet indendørs på et nyt trægulv. Det falder ikke i god jord hos konen…
Unge Erling er klar til ræs på villavejene. Han mangler bare en hjelm – og så skal han lige være 15 år, før det er lovligt…

Løbehjulene fra Gofast er godkendt til brug i trafikken. Men hvordan er reglerne for løbehjul i Danmark?

  • Elektriske løbehjul må højst kunne køre 20 km/t med motorkraft alene.
  • Løbehjul, der kan køre hurtigere end 20 km/t, er IKKE tilladt i trafikken.
  • Der skal være en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bagpå. Lyset skal være tydeligt synligt på mindst 300 meters afstand.
  • Løbehjulet skal være forsynet med en rød refleks bagpå, en hvid refleks foran og gule eller hvide reflekser på hver side.
  • Der må ikke være noget sæde på løbehjulet
  • Løbehjulet skal være CE-godkendt. Det må højst veje 25 kg, være max 2 m langt og 70 cm bredt.

Læs mere om de populære elløbehjul fra Gofast.dk HER! 


Reklame: