BMvisuelt.dk er skiltefirmaet med ekstra meget fart over feltet

BMvisuelt skiltefirma

Hvis din varebil, racerbil, firmabil eller familiebil mangler et skud opmærksomhed, har du brug for et dygtigt skiltefirma. Vi har besøgt BMvisuelt.dk, som har rødder i motorsporten – og de kan virkelig trylle, når det kommer til blikfang på biler!

Prøv at forestille dig en racerbil helt uden reklamer eller farver. Og hvad med en postbil uden logo eller den gule farve? Det giver slet ingen mening. Så derfor er der brug for virksomheder som BMvisuelt.dk, når biler og varevogne har et budskab, der skal frem.

Skiltefirmaet er en del af Brian Madsen-koncernen – deraf BM i navnet – og derfor er det også et firma med rødder i den super seriøse del af dansk motorsport. Brian Madsen Sport har biler med i flere rally-klasser og TCR-serien, og derfra har de stor erfaring med foliering af racerbiler. Det er nemlig BMvisuelt.dk, som har ansvaret for alle racerbilernes folie og reklamer.

Men firmaet lever også af mere klassiske opgaver som foliering og dekorering af varebiler, hvor de tilbyder hele paletten fra blot et simpelt logo på en dør til den helt store totalindpakning, som er en enormt effektiv måde at få sit budskab frem i verden på. Og så passer en totalindpakning godt på bilens lakering.

BMvisuelt skiltefirma
Hos BMvisuelt.dk er det to gange Heidi, der styrer slagets gang.

Men hvad gør du, hvis du ikke selv har en god idé til, hvad der skal vises på din bil eller varebil? Bare roligt, det har BMvisuelt.dk fuldstændig styr på. De kan nemlig hjælpe dig med at designe en flot løsning, som derefter kan trykkes ud på deres egne professionelle maskiner. Lige til at montere på din vogn som den flotteste bildekoration.

Og skulle du efterfølgende også mangle et matchende skilt til din virksomheds facade, så kan BMvisuelt.dk også klare den del for dig. De producerer nemlig også skilte i alt fra PVC og aluminium til store lysskilte.

Foliering af biler
BMvisuelt.dk har styr på hele processen fra idé til færdigt produkt.

Måske du også får behov for at vise, hvad du eller din virksomhed kan på andre måder, og også her er BMvisuelt.dk klar med stor erfaring indenfor plakater, bannere, visitkort og meget andet på print. Stort eller småt, de kan faktisk klare det hele.

Vil du lære det spændende firma endnu bedre at kende? Så hop ind på www.bmvisuelt.dk med det samme. Her finder du også masser af inspiration til dine næste skilte-opgaver.

Kontaktinfo er: info@bmvisuelt.dk eller tlf. 5858 0855.

BMVisuelt.dk skiltevirksomhed fra Slagelse
Der er masser af valgmuligheder indenfor folie til din bil. Bare spørg BMvisuelt.dk.