Reklame:

Biltyve gjorde politiets arbejde – “De pralede med bilerne på sociale medier”

Dum, dummere… biltyve på sociale medier. Politiet fik i hvert fald en nem dag på stationen. 

Meget kan man beskylde sociale medier for. Men det er også et genialt værktøj. Især for politiet som også sidder og kigger med.

Især når en gruppe af biltyve er dumme nok til hele verden, at de lige har stjålet biler til en værdi af 3 millioner dollar svarende til 20,3 millioner danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Derfor blev det også til en nem dag på kontoret for politiet i New York, da en gruppe af seks biltyve fortalte alle og hver på de sociale medier, at de netop havde stjålet 54 biler.

Eller det vil sige, det havde de brugt 13 måneder på. Lige så længe havde politiet efterforsket de mange tyverier, og til sidst kunne tyvene altså ikke holde mund.

LÆS OGSÅ: Racerløb er på vej tilbage til Jylland – “Kommunen har allerede sagt ja til 5 år”

De seks pralhalse stod helt åbent frem med adskillige biler, som politiet kunne genkende fra tyverierne. Og så var det ellers bare at rykke ud efter dem. Både tyve og biler. Det skriver The New York Post.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

De seks knap så smarte typer har allerede fået deres dom. I retten erkendte samtlige medlemmer af ‘banden’ sig skyldige. To blev dømt for tyveri, mens de fire andre blev dømt for røveri.

Hvad straffen lyder på, fremgår ikke af avisens dækning af sagen. Eftersom den ikke offentliggjort af anklagemyndigheden. Men de seks tyve, der er mellem 21 og 46 år gamle, slipper næppe billigt.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?