Annonce:

Lejede en Tesla – tvunget til at betale 2.000 kr. for benzin

Joshua Lee har længe lejet biler hos Hertz. For nylig blev han tvunget til at betale for benzinen. Altså til en Tesla Model 3.

Joshua Lee har lejet biler hos Hertz så mange gange, at udlejningsfirmaet vil lade ham vælge biler fra den såkaldte President’s Circle.

Men det er tvivlsomt, om der overhovedet bliver nogen næste gang. For nylig blev Joshua Lee nemlig tvunget til at betale for en fuld tank benzin til den Tesla Model 3, han havde lejet af Hertz.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I første omgang nægtede firmaet at give sig. Alt sammen med henvisning til, at det nu engang er firmaets regler, at bilerne skal returneres med en fuld tank benzin.

Det skriver The Drive.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen risikerer sjælden straf i Formel 1

Af Joshua Lees dokumentation fra udlejningen fremgår det endda, at han returnerede Teslaen med præcis den samme mængde strøm på batteriet, som han hentede bilen med i første omgang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det kan Hertz altså ikke bonde ham for. Alligevel skulle han altså betale 277 dollar – svarende til 1.917 kroner – for den benzin, bilen hverken har brugt eller kan bruge.

Kommunikationen med Hertz har siden foregået over telefon, men altså uden nogen løsning. Først da The Drive beskrev sagen, er udlejningsfirmaet tilsyneladende kommet på andre tanker.

Den 9. maj valgte Hertz’ kundeservice at beklage og tilbagebetale det fejlagtigt opkrævede beløb for den ikke-eksisterende benzin.

Apropos Hertz er elbiler næppe ledelsens favoritdel af flåden. I hvert fald har firmaet besluttet sig for at skille sig af med et yderligere antal elbiler. Det sker efter firmaet i januar 2024 meddelte, at man vil af med 20.000 elbiler. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler