Annonce:

Bilmærke søger 4. direktør efter lige så ‘mange’ år

Aston Martins øverste – men alderende – direktør skal erstattes. Erstatningen for den 77-årige Amedeo Felisa vil være den fjerde chef på fire år.

Hos selskabet bag Aston Martin, Aston Martin Lagonda Global Holdings Plc, er der gang i svingdørene. Og snart er endnu en topdirektør på vej ud.

Der skal nemlig findes en afløser til den 77-årige administrerende direktør Amedeo Felisa. Dermed vil Aston Martin have været igennem fire administrerende direktører på bare fire år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver finansmediet Bloomberg.

Ifølge mediet har Lawrence Stroll, der købte sig til magten i Aston Martin for fire år siden, allerede været på jagt efter Felisas afløser.

LÆS OGSÅ: Tilbagekalder 750.000 biler der har problemer med børn

Der er officielt ikke fundet en ny ledende direktør endnu. Aston Martin har da også afvist at kommentere på sagen. Men at bilmærket igen leder efter en chef, er ingen overraskelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det mener Bloomberg-analytiker Michael Dean. Felisa, der egentlig gik på pension fra en stilling hos Ferrari i 2016, var altid ment som en midlertidig løsning.

Det er dog ingen hemmelighed, at Aston Martin har haft brug for penge, lige siden Stroll kom til i 2020.

Det betyder blandt andet, at Volvos kinesiske ejer, Geely, har købt sig ind hos det engelske mærke. Det samme har Saudi Arabiens offentlige investeringsfond og elbilproducenten Lucid Motors.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler