Reklame:

Bilmærke er tættere på at blive til nyt Formel 1-hold

Den internationale motorsportorganisation FIA har allerede afvist tre bud på nye Formel 1-hold. Men især ét er der stadig liv i.

Ifølge Formel 1’s egne regler er der plads til 12 hold på gridden. Lige nu er der 10. Og der har faktisk ikke været fyldt på deltagerlisten siden 2012.

Men nu kan et 11. være på vej. Og det endda lige som FIA og Formel 1-ejerne Liberty Media ønsker det. Nemlig med støtte fra en bilfabrik.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Amerikanske Andretti Motorsport har slået sig sammen med General Motors – nærmere bestemt Cadillac – om et bud på en plads i motorsportens kongeklasse.

Og nu ser dem plan ud til at være tættere på virkeligheden end nogensinde før. I hvert fald skriver Motorsport-total.com, at Andretti/Cadillac-budet er det eneste, som FIA stadig ser på.

Således er det rent amerikanske bud ikke afvist som de øvrige bud. Det er bud fra det asiatiske Formel 2-hold LKY SUNZ til gengæld.

Holdet har endda sagt, at man gerne vil betale 600 millioner dollar i ‘entre’ for overhovedet at være med i Formel 1. På holdets hjemmeside skriver LKY SUNZ endda, at man har sikret sig økonomien til at smide hele 1,2 milliarder dollar efter en Formel 1-investering.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men det skulle Formel 1 altså ikke være interesseret i.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?