Reklame:

Bilister skider på forbud og ryger i særlig fælde – “Vi fjerner den IKKE”

Den fælde, som flere bilister nu flere gange er kørt, er kommet for at blive, fastslår Høje-Taastrup Kommunes vejchef. 

Der er kontant afregning, hvis bilister forsøger at køre ad Torstorp i Høje-Taastrup. Vejen er nemlig belagt med særlige sluser, som kun busser er brede nok til at komme over.

Det lærte en Hyundai-ejer eksempelvis tilbage i juli, da vedkommende som den første kørte i ‘fælden’ og måtte rekvirere vejhjælp for at blive trukket fri igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Alligevel kan Sjællandske nu fortælle, at flere bilister siden kørt i præcis den samme fælde. Det får dog ikke umiddelbart vejchefen i Høje-Taastrup til at ryste på hånden.

Tværtimod oplyser kommunen til mediet, at bussluserne er kommet for at blive. Også selvom bilisterne kører ned i dem gentagende gange.

LÆS OGSÅ: Bjarne er ikke i tvivl: “Om to år kører vi kun i elbiler”

Bussluserne, der er flere af rundt om i landet, vækker dog også kritik blandt bilisterne. Henriette Jensen fik eksempelvis totalskadet sin bil, da hendes dengang 18-årige datter mødte en bussluse i Aalborg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Konsekvensen skal være der, hvis man overser skilte, ja. Men den der konsekvens (busgraven, red.) er bare helt ude af proportioner, sagde bilejeren i 2021 til TV2 Nord.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?