Annonce:

Jeremy Clarkson kåret til “Englands mest sexede mand” igen

For andet år i træk kan englænderne ikke finde noget frækkere mandfolk end Jeremy Clarkson. I hvert fald ikke hvis man spørger kvinderne.

2.000 kvinder kan ikke tage fejl.

I hvert fald ikke ifølge en engelsk dating-site, IllicitEncounters, som nu for andet år i træk på baggrund af kvindernes stemmer har kåret Jeremy Clarkson som Englands ‘mest sexede mand’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den tidligere Top Gear-vært og nuværende landmand på streamingtjenesten Amazon Prime løb med titlen foran navne som Cillian Murphy, Idris Elba og Tom Holland.

Og det gjorde han, altså Jeremy Clarkson, med hele ni ud af ti mulige point. Bag den 64-årige tv-stjerne måtte skuespilleren Tom Holland, der er 37, tage til takke med en andenplads, fordi han kun scorede otte ud af 10 point.

LÆS OGSÅ: Island indfører særlig skat kun elbil-ejere skal betale

Englands kronprins William tog den sidste podieplads. Hvilket ifølge LadBible er noget af en præstation. For manden med det blå blod i årene lå absolut sidste på listen med 50 mænd ved afstemningen i 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hos det datingsite, der nu for andet år i træk altså har kåret Clarkson som den mest sexede mand i hele England, afviser man da heller ikke, at han kan løbe med titlen næste år også.

– Jeremy Clarkson i tweed er noget af det, der giver ham et rigtig ‘bad boy’-look af en landmand at være, lød begrundelsen sidste år.

I år er det især det, at Jeremy Clarkson giver den som landmand på tv, der trækker op, hvis man spørger kvinderne i undersøgelsen.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler