Berømt Fast and Furious-Supra kan blive din


Har du altid drømt om at være en del af F&F-slænget, kommer det nok ikke til at ske.. Men du kan komme tæt på.

Denne targa-top Supra er nemlig en af de biler, filmholdet brugte under optagelserne til The Fast and the Furious fra 2001. Og snart kan klenodiet fra den 20 år gamle film blive din.

I weekenden mellem 17. og 19 juni skal bilen nemlig under hammeren på en Barrett-Jackson-auktion i Las Vegas.


Historien går, at Supra’eren her var den, afdøde Paul Walker sad i, når filmholdet havde brug for interiør-optagelser. Det er faktisk selv samme Supra, der i efterfølgeren 2 Fast 2 Furious fik en guld-lakering i forbindelse med optagelserne. Men da de var i kassen, blev bilen ført tilbage til sit ‘oprindelige’ film-look fra 2001.

Vidste du i øvrigt at den ‘candy’-orange lak stammer fra farvepaletten til Lamborghinis Diablo-program?

Den er ‘standard’
Vi skal selvfølgelig ikke ødelægge noget for eventuelt interesserede købere – og dog. For du skal ikke forvente at blive den nye ejer af en voldtunet Supra. Tværtimod faktisk. Bilen er nemlig så tæt på fabriksspecifikationerne, som vi overhovedet kan komme.

Med andre ord: den er standard. Det betyder en 3-liters rækkesekser koblet til et automatgear, selvom lidt filmtrylleri faktisk fik det til at se ud som om, at bilen var med seks manuelle gear.

Pris? Tja, det ved hverken vi eller auktionshuset så meget om. Eller rettere: de vil ikke ud med prisen. Men i 2015 blev en anden Supra fra F&F solgt for 185.000 dollars. Det er 1,1 millioner kroner.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk