Annonce:

Porsche vil udstyre ældre modeller med pænt dyrt grej

På den anden side har de fleste, der i forvejen holder en ældre Porsche kørende, nok også råd til den slags.

Porsches seneste påfund har egentlig ikke noget med en ny bil at gøre. Tværtimod sigter den mod de biler som allerede er på vejene. Og har været det i et godt stykke tid. Classic Communication Management hedder Porsches nye headunit.

Den er designet til at passe i en række af mærkets nyklassiske modeller – såsom Boxster, Cayman, Cayenne og 911. Bare de er bygget mellem 2003 og 2008. For så mener Porsche nemlig, at der er plads til en 7″ stor infotainment-skærm.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Altså med alverdens underholdningsmulighed. Ud over GPS-navigation og den almindelige FM-radio har den nye headunit nemlig også både Apple CarPlay og Android Auto. Ydermere siger Porsche, at systemet nemt kan sættes op til at modtage de europæiske DAB+-kanaler. Ligesom det i USA er muligt at høre alt på SiriusXM-nettet.

Pris? 1.520 euro eller lige knap 12.000 danske kroner. Men så lige den nye radio også noget, bilen er født med, lover Porsche.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler