Annonce:

Mercedes melder udsolgt – den sidste GT Black Series er produceret

De første eksemplarer blev leveret i begyndelsen af sidste år – og allerede nu har Mercedes produceret den sidste AMG GT Black Series.

Med sine 730 hestekræfter og 920 newtonmeter fra en fire-liters biturbo-V8’er er Mercedes-AMG GT Black Series en racerbil. Altså med nummerplader på.

Men nu er det slut. AMG i Affalterbach har angiveligt samlet den sidste håndbyggede V8-motor til en GT Black Series. Ifølge Motor1.com er der produceret ‘lige lidt flere’ end 1.700 eksemplarer af modellen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

En bil som satte omgangsrekord på Nürburgring, og som – da den kom frem i 2020 – hurtigt blev udråbt som den vildeste Mercedes med nummerplader nogensinde. Om bilen får en afløser? Tja, vi ved det ikke.

Men vi kan kun håbe. Håbe at den får V8-motor, som kan gøre det endnu vildere endnu. AMG GT Black Series accelerer fra 0 til 100 km/t på bare 3,2 sekunder, og den stopper ikke med at trække, før der står 325 km/t på speedometeret.

I Danmark løber prisen for en fabriksnye Black Series – som du altså ikke kan få længere – op i 7 millioner kr., når afgiften er betalt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler