Annonce:

Her er de mest solgte brugtbiler 2021

Selvom Tesla Model 3 endnu ikke er i top ti, vil vi til næste år kunne se en eller flere elbiler på listen over brugtbilernes topsellerter, spår markedsanalytiker.

Det har aldrig været solgt flere brugtbiler end i år. Det står nu fast, efter at Bilbasen har trukket deres tal over brugtbilshandlens første 10 måneder i 2021. Dataene er ganske overraskende. Sidste år, 2020, slog brugtbilshandlen nemlig også rekord, fordi at der på dette år blev solgt 15 procent flere brugtbiler, end året før, 2019.

Det skriver DBA Guide.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Set i forhold til det rekordår, vi havde sidste år, er det helt vanvittigt, at salget af brugte biler igen i år ender med at slå rekord. Det er i 2021 blevet solgt rigtig, rigtig mange brugtbiler, slår Jan Lang, markedsanalytiker hos Bilbasen, fast.

Slås om de nye biler
Sidste år steg brugtbilssalget på grund af Corona, mens markedet i år har været påvirket af situationen med mikrochips. I år er der nemlig blevet produceret så mange nye biler, at det har været vanskeligt at skaffe mikrochips’ne til de nye biler hjem.

Et fabriksnedbrud i slutningen af 2020 satte en stopper for produktionen af microchips, og den del af produktionen er endnu ikke kommet op på niveau med den aktuelle markedsefterspørgsel.

– Problemet med at skaffe mikrochips til de nye biler har betydet, at man har skulle vente mellem seks til 12 måneder på at få leveret sin nye bil. Derfor er mange folk i år søgt mod brugtbilsmarkedet, fortæller Jan Lang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Grafik: Dba Guide

Annonce:

Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler