Annonce:

Mansorys Audi RS Q8 har 780 hestekræfter

Altså et bæst i jakkesæt

Det måtte jo ske. Mansory er klar med en overhaling til Audi RS Q8. Og det både teknisk, mekanisk og visuelt. At sidstnævnte er til at holde ud at se på, kommer måske en smule bag på os.

Vi vil faktisk gå så lang som til at sige, at Mansory RS Q8’eren er direkte pæn. Når det så er sagt, skal vi gøre opmærksom på, at vi altså har med et monster at gøre. Under den lange kølerhjelm ligger godt nok stadig den fire-liters biturbo-V8’er.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: 6 ting vi ALDRIG ser på biler igen

Men den har været en tur i fitnesscenteret og yder nu 780 hestekræfter og hele 1.000 newtonmeter. 180 hestekræfter og 200 newtonmeter mere end fabriksbilen, der jo i forvejen er en steroidpumpet model. Bare af Audis egen avl.

Der er fart på
De ekstra muller gør den store SUV i stand til at barberer tiden fra 0 til 100 km/t ned til 3,3 – og den stopper ikke før, den render 320 km/t. Fabriksbilen må pga af de tyske bilfabrikkers gentlemen-aftale om hastighedsbegrænsninger ‘nøjes’ med 250 km/t på toppen.

Visuelt har Mansory overhældt den store Audi med kulfiber – en god ting. Eksempelvis er den enorme kølergrill skabt ud det fjerlette materiale. Det samme er selve kølerhjelmen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Indvendigt er der fyldt med død ko og kulfiber, selvfølgelig.

For-og bagskærme og kølerhjelm har fået nogle massive luftindtag. Men så er det faktisk også det. Et noget underspillet træk fra den tyske tuner. Underspillet kan man dog ikke sige, at fælgene er. 24″ fælge kræver en 295-35-montering på forakslen, mens der skal 355-25-dæk på den bagerste.

Vi skal be’ om én.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen. 

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler